PANONSKA OAZA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Zadnje teme
» Sadnice Voća - Najbolji Izbor za Vaš Voćnjak!
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimePet Okt 25, 2024 10:09 am od usluzni

» Prodaja event opreme
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimePet Okt 25, 2024 10:05 am od usluzni

» Potrebne radnice za čišćenje posle krečenja, poplava, požara
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 24, 2024 4:56 pm od Biografija

» Potrebne radnice za mašinsko čišćenje podova i tepiha
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 24, 2024 4:56 pm od Biografija

» Potrebne radnice za čišćenje nameštaja

» Potrebne radnice za čišćenje kola ( Smart vozila )
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Okt 22, 2024 5:39 pm od Biografija

» Potrebne radnice za čišćenje stanova
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Okt 22, 2024 5:38 pm od Biografija

» Potrebne predradnice sa B kategorijom 50-70.000
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Okt 22, 2024 5:38 pm od Biografija

» Čajna Gljiva Kombuha - starter
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Okt 22, 2024 4:18 pm od aleksandar12

Naj bolji poslanici
Sirijus
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Vote_lcappatuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Voting_barpatuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Vote_rcap 
Nina
patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Vote_lcappatuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Voting_barpatuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Vote_rcap 
Rin Tin Tin
anja_x
SAN-ANA
Beba
DONAU
grujica
vasko
usluzni
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
KalendarKalendar
Statistike
Imamo 549 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je marko31

Naši korisnici su poslali ukupno 54208 članaka u 3618 teme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 12 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 12 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 302 dana Pon Okt 21, 2024 12:59 am

patuljasti zecevi kao kucni ljubimci

Ići dole 
+17
zeka-peka
Bubili97
andrija
zoka.luna
Somi
stryker
Hermiona
Violent
Stefan L.
newena
biki
NiNnNa
bona8
minka24
* Mrvica *
Rin Tin Tin
SAN-ANA
21 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Bubili97
Novi clan
Novi clan
Bubili97

Broj poruka : 5
Godina : 27
Datum upisa : 15.01.2012

patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeNed Jan 15, 2012 11:30 pm

andrija ::
ej procitao sam vecinu ovih poruka za zeceve i nesto mi je upalo u oci : zec je bolestan ako ima tvrdu "stolicu" ili proliv. skoro sam uzeo patuljastog zeca i hranim ga hranom iz pet shopa za zeceve i ima tvrde "kuglice" ali nikakve posebne promene u raspolozenju nema: trci,lepo i redovno jede,pije vodu itd. jel moze neko da mi objasni onda da li je moj zec bolestan i koje tvrdoce odnosno mekoce treba da mu budu kuglice. hvala unapred.

Zec nije bolestan ako ima tvrdu stolicu ili proliv i ako je da kazemo aktivan (trckara,lepo jede i pije vodu),ali ipak treba malo pripaziti. Mozda bi mogao da mu das sveze seno i da mu dajes sangarepicu ali mora da bude lepo oprana i osusena... Ne brini se nije bolestan... okay [/color]
Nazad na vrh Ići dole
Bubili97
Novi clan
Novi clan
Bubili97

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeNed Jan 15, 2012 11:35 pm

Somi ::
Kupuio sam juce patuljastog zeca, mali sivi, star je mesec dana... Interesuje me kako mogu da ga naucim da vrsi nuzdu u nekoj posudi, jer bih voleo da izbegnem izmet po stanu!? Smile
Izmet se ne moze izbeci, ali mokrenje moze. U pet centru ima da se kupi ,,nosa,, za zeke. Kupi mu to i stavi u neki cosak u stan jer zacevi najvise vole da obavljaju nuzdu u nekom cosku... Ako mu kupis tu nosu stavi mu novine u to i polako ga navikavaj da ide sam tako sam i ja moju Bubili navikla i vise nemam problema.... Smile Very Happy Smile
Nazad na vrh Ići dole
zeka-peka
Novi clan
Novi clan

Broj poruka : 2
Datum upisa : 11.06.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimePon Jun 11, 2012 5:15 pm

ja sam dobila zeku pre neki dan... zanima me kad oni spavaju, ja kad god ga pogledam on je budan.. I jel normanlo da ovako puno kaki.. ja ga pustim na tepih i on za 15 ak minuta iskaki oko 20 kuglica..?
Nazad na vrh Ići dole
zeka-peka
Novi clan
Novi clan

Broj poruka : 2
Datum upisa : 11.06.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeSre Jun 13, 2012 1:58 pm

Bubili97 ::
Kupuio sam juce patuljastog zeca, mali sivi, star je mesec dana... Interesuje me kako mogu da ga naucim da vrsi nuzdu u nekoj posudi, jer bih voleo da izbegnem izmet po stanu!? Smile
Izmet se ne moze izbeci, ali mokrenje moze. U pet centru ima da se kupi ,,nosa,, za zeke. Kupi mu to i stavi u neki cosak u stan jer zacevi najvise vole da obavljaju nuzdu u nekom cosku... Ako mu kupis tu nosu stavi mu novine u to i polako ga navikavaj da ide sam tako sam i ja moju Bubili navikla i vise nemam problema.... Smile Very Happy Smile

ja sam dobila zeku pre neki dan... zanima me kad oni spavaju, ja kad god ga pogledam on je budan.. I jel normanlo da ovako puno kaki.. ja ga pustim na tepih i on za 15 ak minuta iskaki oko 20 kuglica..???
Nazad na vrh Ići dole
Bubili97
Novi clan
Novi clan
Bubili97

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeČet Jul 12, 2012 4:33 pm

zeka-peka ::
Bubili97 ::

ja sam dobila zeku pre neki dan... zanima me kad oni spavaju, ja kad god ga pogledam on je budan.. I jel normanlo da ovako puno kaki.. ja ga pustim na tepih i on za 15 ak minuta iskaki oko 20 kuglica..???

Spavaju,al vrlo malo,ne brini. Normalno jee,veruj mi. Ova moja budalica,samo kaki i kaki...
Nazad na vrh Ići dole
sanjchy905

Broj poruka : 1
Datum upisa : 24.07.2012

PočaljiNaslov: Pozdrav   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Jul 24, 2012 9:39 pm

Rin Tin Tin: I ja planira da kupim ovakvog zeca kao sto je na cetvrtoj slici samo ne znam gde da ga kupim?Bubili97: Gde si ti kupio/kupila takvog belog patuljastog zeca? javi mi se na privatnu poruku. ? andjeo2
Nazad na vrh Ići dole
swatkeZeke
Novi clan
Novi clan

Broj poruka : 3
Godina : 31
Datum upisa : 30.07.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimePon Jul 30, 2012 11:39 pm

Hermiona ::
Zdravo svima, ja imam patuljastog zeca zove se trupko i primjetila sam da uvijek kada ga uzmem u ruke on pocne da mi lize ruke, da li je to normalno i je li se jos nekom to dogadja? Pozdrav
Svakom zecu tokom zivota rastu sekutici i da ne bi previse izrasline dra ba mu davati grancice jabuke i lesnika.
Nazad na vrh Ići dole
swatkeZeke
Novi clan
Novi clan

PočaljiNaslov: Zdravo    patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Jul 31, 2012 12:59 pm

Skoro sam dobila zaca i premetila sam da kija i drhti kad ga mazim. Da li neko moze da mi kaze sta se desava?
Hvala unapred!

Poslednji izmenio swatkeZeke dana Uto Jul 31, 2012 1:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
swatkeZeke
Novi clan
Novi clan

PočaljiNaslov: Nastavak   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeUto Jul 31, 2012 1:04 pm

Stolica mu je ''tvrda'' i svakodnevno dobija hranu i cistu voda a kad ga pustimo non stop trckara i skace.
Nazad na vrh Ići dole
uzelacp

Datum upisa : 29.10.2012

PočaljiNaslov: DOBAR DAN!   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimePon Okt 29, 2012 4:10 pm

[Interesuje me da li mozete da mi pomognete da nabavim patuljastog ovnolikog kunica muzijaka. Ti sa slike su predivni. Poydrav za sve sa foruma Predrag!
Nazad na vrh Ići dole
trenerka

Datum upisa : 30.12.2012

PočaljiNaslov: Kupio sam patuljastog zeku   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitimeNed Dec 30, 2012 11:40 am

Zdravo svima, ja sam ovde nov, pa ne znam da li ce mi iko odgovoriti ali svejedno da postavim pitanje:
Naime, nedavno sam kupio zeca i on je jos uvek strasno plasljiv, a posto su mu vrata od kaveza gore ja moram da ga uhvatim da bi ga izvadio iz istog. Da li ce se on osloboditi i sta ja treba da radim da bi se to dogodilo?

Molim Vas za odgovor...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   patuljasti zecevi kao kucni ljubimci - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

patuljasti zecevi kao kucni ljubimci
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Ptice ljubimci

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
PANONSKA OAZA :: FORUMI :: FLORA I FAUNA :: GLODARI-
Skoči na: